hurom-h200-premium-titanij-01-737x737
NOVO!
hurom-h200-premium-titanij-02-737x737
NOVO!

Hurom H200 Premium – Titanij

4.290,00 kn

Out of stock

Opis

Novi Hurom sokovnik Premium serije Hurom H200 ima elegantan izgled i dizajniran je tako da korisnicima pruži vrhunsko iskustvo sokovnika.

Daje neprocjenjiv dar slobodnog vremena ujutro

Huromov novi model, praktičniji nego ikad prije, omogućuje korisnicima da svakodnevno iznova uživaju u Hurom sokovima.
Uz poboljšane funkcije dizajnirane za veću iskoristivost, sokovnik čine prikladnijim i pomaže vam da ujutro oslobodite malo više vremena za opuštanje.
Pametni spremnik, dizajn omogućava cijeđenje soka u jednom koraku.
To vam daje prijeko potrebnih nekoliko minuta slobodnog vremena dok se sok priprema.

Veliki otvor na komori koji će olakšati pripremu soka

Hurom H200 Premium sokovnik All in One ima brojne varijacije u odnosu na prethodne modele. Jedan od najvažnijih elemenata koji utječe na radno vrijeme pripreme sokova iz snova je izuzetno veliki otvor. Otvor promjera 18 cm omogućuje vam umetanje većine vrsta povrća ili voća u cjelini. Na poklopcu komore postoji još jedan manji otvor za naknadno dodavanje sastojaka pri radu sokovnika.

Jednostavno održavanje

Ono što će sve korisnike ovog sokovnika oduševiti je jednostavnost korištenja i izuzetno pojednostavljeno pranje sokovnika. Usuđujemo se reći da je ovo najbolji sokovnik na tržištu po pitanju pranja i održavanja. Huromova revolucionarna tehnologija dvostrukog sita olakšava pranje i svodi ga na svega 30-tak sekundi. Veliki broj ljudi želi svakodnevno cijediti svježe sokove i pranje sokovnika je jedino što ih od toga odvaja. S ovim modelom Hurom sokovnika, mukotrpno pranje mogu zaboraviti.

Također, unutarnja okomita struktura sokovnika dizajnirana je za jednostavno izbacivanje pulpe,
a vitki dizajn tijela omogućava vam postavljanje uređaja u čak i najuže prostore.

Okomita komora, koja se može pohvaliti unutarnjom strukturom odozdo prema dolje, što je odstupanje od originalnih bočnih otvora, jednostavna je za upotrebu zahvaljujući poboljšanoj funkciji istjerivanja celuloze i lakoći čišćenja.

Pametni spremnik, koji je dizajniran za automatsko punjenje sastojaka u sokovnik nakon što su svi zajedno ubačeni, nevjerojatno je prikladan jer eliminira potrebu za ponovnim ručnim umetanjem sastojaka.

Glatki i tanak dizajn sokovnika čini ga savršenim dodatkom bilo kojoj kuhinji. Toliko je tanak da se može uklopiti i u najuže prostore, oslobađajući vrijedan prostor na vašem pultu.