Skip to main content

AKADEMIJA SIROVE HRANE

Raw Food Akademija je namijenjena svima sa željom za neprestanim rastom i razvojem (imamo ju svi, zar ne).

Svrha edukacije je da zrcalo pretvori u prozore, odnosno, da otvori i proširi naše vidike. Ja vam otvaram te prozore i otkrivam koncept zdravog i slatkog življenja.

U svom dugogodišnjem bogatom iskustvu, od prvih individualnih radionica s nekoliko polaznika u svom domu, pa sve do veliki grupnih radionica, prezentacija na sajmovima ili educiranja kuhara i slastičara, mogu vam reći samo jedno:

Ulaganje u sebe je investiranje u svoju budućnost. Ulaganje u obrazovanje, uvijek donosi najviše povrata. Stoga, nikada nemojte prestati učiti, inspirirati se i stvarati. I nikad nemojte izgubiti osjećaj radoznalosti.

Želite li naučiti spremati zdravije obroke djeci ili poboljšati svoje zdravlje, steći nova iskustva ili naučiti kako obogatiti svoj jelovnik, ove edukacije namijenjene su svakome. Čak i da vas ne uspijem inspirirati na sirovu hranu, moje srce je ispunjeno kada znam da sam vam ukazala na noviji (zdraviji) način prehrane te koliko sirova hrana može biti ukusna, a vi da se osjećate puni energije nakon takvih obroka. Ako primijenite samo jedno naučeno, rastete. Edukacija sama po sebi nije svrha, već je njena primjena. A svaki umjetnik je jednom bio amater. Svaki um koji se otvori novoj ideji, nikada se ne vraća na početnu točku.

Možete birati prema raznim temama ili razinama znanja, od e-knjiga i knjiga, do radionica i tečajeva, čak i višednevnih Retreat radionica. Također možete naručiti svoj personalizirani Plan Obroka ili Vodič. Više o svakom stupnju znanja možete pronaći u nastavku teksta.

Ako razvijete strast za učenjem, nikada nećete prestati rasti.

Kako možete učiti na akademiji?

eKnjige

Osim tiskanih izdanja, s vremena na vrijeme ću vas iznenaditi i ponekom elektroničkom knjigom.
Brže i lakše dostupne, prijateljske prema okolišu, s bržim pristupom željenom receptu – moja su platforma za nove ideje i okuse koji me svakodnevno inspiriraju. Tako mogu konstantno inspirirati i vas te vam donijeti još malo čarolije na tanjur.

Knjige

Svoje dugogodišnje iskustvo pretočila sam u knjige. Pune su recepata i ilustracija jela vezanih uz koncept zdravog i slatkog življenja – bez grižnje savjesti, glutena, mliječnih proizvoda, jaja, rafiniranog šećera ili umjetnih okusa. Možete ih prilagoditi svojoj prehrani i dijeti ili raditi u pečenoj verziji.
Uživajte u pripremanju Sirove hrane, Slatkih strasti (slastica) te Sokova za zdravlje i vitalnost, jer sve su to i nazivi mojih knjiga.

Radionice

Radionice učenja i druženja (uživo), jer jedno uz drugo ide kada se kuha i uči o prehrani. Radionice pune kreativnosti na kojima otkrivamo, eksperimentiramo, rastemo, riskiramo, kršimo pravila i griješimo te se dobro zabavljamo pri tom. Različitih tema, osnovnog (početnog) stupnja, idealna su startna pozicija za educiranje kada se susrećete sa sirovom ili zdravom prehranom. Možete ih pohađati i online.

Planovi i Vodiči za Obroke

Želite li personaliziran plan prehrane skrojen isključivo za vas ili ste na određenoj dijeti koje se morate pridržavati, uzimati isključivo određene namirnice (npr. bez glutenske) ili se želite držati samo određenog plana prehrane unutar određenog vremenskog roka, kontrolirati unos proteina i kalorija, onda je ovo pravi izbor. Tražite li vodič samo za blagdanske kolače, voćne ili čokoladne torte, na pravom ste mjestu.

Online Tečajevi

Tečajevi formirani u obliku gotovog paketa, po određenim tematikama. Čine ih nastavne jedinice fiksnog programa koje traju određeni period vremena, preuzmete ih online i pogledate kada vama najbolje odgovara. Jer kada razvijete strast za učenjem, nikad nećete prestati rasti. Idealan izbor za nadograđivanje znanja.

Master Tečajevi

Na svom putu edukacije i razvoja, želite li unaprijediti svoje znanje – Master tečajevi su upravo za vas. Naprednijeg znanje i edukacije, namijenjeni su za sve koje interesira profesionalna orijentacija u zdravoj ili sirovoj prehrani. Zdravlje je neprocjenjivo bogatstvo, stoga investirajte u njega.

Retreat Radionice

Da li smo već rekli da hrana ide uz ugodno druženje? Jesmo. Ali da ponovimo još jednom – najbolje učimo (o kuhanju i zdravoj prehrani) u opuštenom okruženju. Stoga su Retreati pravi izbor za vas. Održavaju se po nekoliko dana, na autohtonim i opuštajućim lokacijama, podređeni da ugode svim vašim osjetilima i omoguće pravi odmor. Edukacija nije pripremanje za život, edukacija je življenje samo po sebi.

Vrlo brzo ćete pronaći više informacija.

Close Menu
error: