Skip to main content

ZAPOČNI OVDJE

Nahrani svoje tijelo zdravljem i osjećat ćeš se fantastično. Nahrani svoje srce (sirovim) slasticama i obojat ćeš život najšarenijim bojama. Spoji oboje i pridruži mi se u stvaranju koncepta zdravog i slatkog življenja.

Dragi moji raw chefovi,
Dobrodošli na moju novu web stranicu.

Kada je 2009. godine sirova hrana pronašla put do mojeg života, zahvaljujući knjizi “Raw Food” te većim djelom zahvaljujući mojoj majci (hvala ti na tome!), tada je ovaj koncept življenja bila velika nepoznanica, barem u Hrvatskoj.

Od tada pa do danas… od prvo osnovane web stranice www.sirovahrana.hr putem koje sam promovirala ono što volim i živim svake sekunde, te više od 1.000 isprobanih i izrađenih sirovih jela, mnogobrojnih recepata i blog članaka, 3 izdane knjige, preko 200 održanih edukativnih radionica, sudjelovanja na više od 50 konferencija, sajmova te mnogobrojnih gostovanja na televizijskim kućama, ostalim medijima i eventima… sirova hrana je postala moj način življenja i donijela mi titulu Raw Sweets Chefa. Koncept zdravog življenja postepeno se širio, a ljubav prema slatkom koje je uvijek bilo utkano u svakoj situaciji mog života (dobroj i lošoj) odvela me u smjeru stvaranja vlastitog branda proizvoda RawSweets by Mihaela.

Želeći spojiti sve te divne šarene boje u mom životu odlučila sam kreirati novu web stranicu, kao i uvijek uz puno ljubavi . U neprestanom procesu mog rasta i razvoja (2019. godine odlučila sam godinu dana samo putovati i educirati se) desile se i mnoge promjene. Da, sretna sam! Zajedno suprug i ja stvaramo i širimo moj sirovi koncept življenja. A pišem i novu knjigu. Jeee, jako se veselim svom tom kreativnom stvaranju .

Zato je nova web stranica više od online dućana, ona prvenstveno spaja moje dvije velike ljubavi – sirovo i slatko! Vjerujem da možemo živjeti oboje kroz koncept zdravog i slatkog življenja te uživati u slatkim šarenim bojama života bez grižnje savjesti. Volim puno istraživati, iskušavati nove stvari, neprestano kreirati. A svi koji su me upoznali ili me prate od samih početaka, sigurno znaju da sam strastveni radoholičar i obožavam kreativne procese stvaranja. Za mene je kulinarstvo svojevrsna umjetnost u kojoj slikaš bojama, okusima, mirisima…

U tom procesu uživanja želim inspirirati i vas, prenijeti vam ljubav i strast (moje stalne pokretače) da zajedno…Učimo. Inspiriramo se. Napravimo (vraški dobre recepte).

Hvala svim divnim dušama koji ste mi dali vjetar u leđa i podržali me.
I zapamtite, desert nikada ne ide kroz želudac. On ide direktno u srce!

Uvijek s ljubavlju ,
Mihaela
vaš Raw Sweets Chef.

Recepti

Svaki odličan san potiče od jednog sanjara. Nikad ne zaboravi da već jesi dovoljno snažan, strpljiv i strastven da posegneš za zvjezdama i promijeniš ovaj svijet.

Koje vrste recepata ćete pronaći ovdje?

Pronaći ćete puno zabave u mojim YouTube video i web receptima, kao i najšarenije boje sirovih, slatkih i zdravih aroma koji me inspiriraju. Da, sirovo je po zadanom osnova u svim mojim receptima koji su bez glutena, mliječnih proizvoda, jaja, rafiniranog šećera, pšeničnog brašna ili umjetnih boja. Namijenjeni su veganima i onima koji su na zdravoj prehrani (Paleo, LCHF). Ali kako ljepota leži u njenim varijacijama, slobodno pripremite slastice i deserte po mojim receptima u svojoj verziji (čak i pečene).

Moja glavna namjera je približiti vam filozofiju zdravih slastica punih okusa, hranjivih sastojaka i aroma, jednostavnih za izradu, ponekad čak i sa samo nekoliko sastojaka. Tako da mogu reći da su ovo recepti za sve one „slatkog zuba“ u zdravoj verziji.

Novi recepti

Recepti

Raw Vegan MAĐARICA 😋

Mađarica - kraljica kolača i bezvremenski klasik ali na potpuno drugačiji način Mađarice radim…
Recepti

Raw Vegan ZEBRA TORTA od Ananasa 🍍 Maline i Čokolade

Kao što je i većina sirovih torti koje radim srednje zahtjevnosti u izradi, takva…
Recepti

Raw Vegan BROWNIES 😋

Raw brownie Jednostavan recept ovih raw veganskih brownie-a je za sve prilike, svako ga…
Recepti

Raw Vegan Lješnjaci s kavom na bademima 😋

Ponovno stavljam izazov pred vas dragi raw chefovi. Ako se do sada niste okušali…

Internet trgovina stvorena za vas

Kuhinjska oprema

Alati i pribor

Slatkiši i sastojci

Get 20% off
for you & 20% off
for a friend *

Simply introduce us to your friend and once they place their first order, we will email your reward.

Share 20% off
By accepting this offer you agree to the Terms and Conditions

Akademija Sirove Hrane

Svrha edukacije je da zrcalo pretvori u prozore, odnosno, da otvori i proširi naše vidike. Ja vam otvaram te prozore i otkrivam koncept zdravog i slatkog življenja. Kako možete učiti na akademiji?

Osim tiskanih izdanja, s vremena na vrijeme ću vas iznenaditi i ponekom elektroničkom knjigom.
Brže i lakše dostupne, prijateljske prema okolišu, s bržim pristupom željenom receptu – moja su platforma za nove ideje i okuse koji me svakodnevno inspiriraju. Tako mogu konstantno inspirirati i vas te vam donijeti još malo čarolije na tanjur.
Svoje dugogodišnje iskustvo pretočila sam u knjige. Pune su recepata i ilustracija jela vezanih uz koncept zdravog i slatkog življenja – bez grižnje savjesti, glutena, mliječnih proizvoda, jaja, rafiniranog šećera ili umjetnih okusa. Možete ih prilagoditi svojoj prehrani i dijeti ili raditi u pečenoj verziji.
Uživajte u pripremanju Sirove hrane, Slatkih strasti (slastica) te Sokova za zdravlje i vitalnost, jer sve su to i nazivi mojih knjiga.
Radionice učenja i druženja (uživo), jer jedno uz drugo ide kada se kuha i uči o prehrani. Radionice pune kreativnosti na kojima otkrivamo, eksperimentiramo, rastemo, riskiramo, kršimo pravila i griješimo te se dobro zabavljamo pri tom. Različitih tema, osnovnog (početnog) stupnja, idealna su startna pozicija za educiranje kada se susrećete sa sirovom ili zdravom prehranom. Možete ih pohađati i online.
Close Menu
error: